Despre noi

Construction consultants

Experienta ne diferentiaza

Dupa o perioada de aproximativ 15 ani in care am lucrat in diferite departamente ale firmelor de constructii ( achizitii, vanzari, relatii cu clientii, contractare, proiectare, contabilitate, etc.), am decis ca e timpul sa lucrez in stilul meu pentru si in deosebi pentru mine si familia mea. In tot acest timp cat am lucrat cu materiale de constructii si cu beneficiari de case am observat aceasta cerinta crescand de servicii la cheie in domeniul constructiilor.

Aveti posibilitatea sa achizitionati treptat: Nu facem rabat la calitate asa ca si pe clientii nostri ii sfatuim sa nu isi achizitioneze un produs mai ieftin ( dar nu intotaliate pe placul lui) ci mai degraba sa faca achizitiile treptat : documentatii, fundatii, casa la rosu, finisaje, amenajari etc. , si la final sa fie cu adevarat multumiti de rezulatul obtinut.

Noi va stam la dispozitie pentru fiecare achizitie cu informarea necesara. Puteti apela oricand la noi doar pentru unul din serviciile noastre si nu neaparat pentru intregul pachet: „casa la cheie”

De aceea preferam sa informam clientul de la inceput asupra variantelor low cost sau a celor cu performante ridicate dar care necesita o investitie initiala mai mare

Acum haideti sa parcurgem lista cu serviciile oferite si sa facem un plan de bataie!

Vezi lista de servicii
Motive pentru care sa lucram impreuna

Calitate, termene, comunicare

Consultanta gratuita pentru O casa la cheie pentru tine si familia ta

Pornind de la ideea ca piata constructiilor este fragmentata si ofera solutii incomplete am inceput acest business prin care oferim clientilor nostrii un serviciu „la cheie” prin acordarea de consultanta GRATUITA in alegerea produsului optim pentru nevoia si bugetul fiecaruia