CASE MODULARE – AG BUSINESS

Residential

Cateva informatii despre partenerul nostru AG BUSINESS – case modulare

Este primul producator de case modulare cu finisaje la cheie, si cand zic primul , va zic din surse sigure, deoarece eu am lucrat ca si angajat in cadrul firmei din anul 2017 pana in anul 2022.

Au inceput cu productia de containere monobloc si modulare; apoi avand tot mai multe cereri de spatii comerciale , birouri si chiar constructii de locuit  cat mai finisate, a aparut ideea de a duce business-ul la un alt nivel , acela de a introduce un nou produs in portofoliul sau si anume ” casele modulare cu finisaje la cheie”

Au inceput sa produca case modulare cu finisaje la cheie in anul 2016 , cu o productie 2 – 3 case pe an si au ajuns in anul 2022 la o productie de 32 de case pe an.

In anul 2016, cand au inceput productia de case modulare, nici nu exista pe piata constructiilor acest concept.

Odata cu cresterea numarului de cereri pentru case modulare, multi constructorii de case pe structura de lemn si case pe structura metalica usoara au folosit sintagma „case modulare”.

De fapt AG BUSINESS a numit acest produs „case modulare ” deoarece structura de rezistenta este structura de container modular , si astfel o casa este confectionata din mai multe module. De exemplu o casa cu o suprafata de 50 mp este compusa din 3 module ; un modul poate avea maxim 18 mp .

Casele pe produc in proportie de 75-85 % in fabrica si diferenta pe teren. Din fabrica pleaca cu instalatia electrica facuta, instalatia saanitara, obiectele sanitare montate, gresia si faianta montate , tamplaria PVC montata.

Modulele sunt transportate pe camioane, descarcate cu macaraua pe fundatie si apoi se fac placarile exterioare, acoperisul si retusurile pentru finisajele interioare.

Productia in fabrica dureaza 3-4 luni , iar montajul pe teren circa 10 zile.

Sunt produse de calitate superioara, fiecare etapa fiind supervizata si verificata in fabrica.

Fata de alte constructii de isi artibuie denumirea de „case modulare” , casele pe structura metalica modulara realizate de AG BUSINESS sunt net superioare din punct de vederea al calitatii si la un pret mult prea mic in raport cu calitatea produselor livrate.

Lasă un comentariu